Onze technologie, uw finishing touch

Hoe geeft u uw badkamerinrichting de perfecte afwerking?

Onze producten hebben innovatieve technologieën die perfecte prestaties leveren met slechts één beweging.

Onze technologie, uw finishing touch

SmartFlush

SmartFlush van Ideal Standard is een op zichzelf staand systeem in het reservoir dat bij elke spoelbeurt vloeibaar hygiënisch reinigingsmiddel afgeeft, zonder enige inspanning van de gebruiker.

SmartFlush zorgt voor een frisse ruimte en geeft direct een gevoel van comfort en hygiëne.

In tegenstelling tot traditionele desinfecterende tabletten, die altijd in contact komen met water en het reservoir kan beschadigen, bewaart SmartFlush het hygiënisch reinigingsmiddel in een afzonderlijke container.

  • Hygiëne en netheid bij elke spoeling.
  • Geschikt in combinatie met alle chloorvrije ontsmettingsmiddelen*.
  • Opslagcapaciteit van 450 ml, voldoende voor ongeveer 200 spoelbeurten.
  • Gecontroleerde dosering: 2 ml per spoeling.
  • Snel en gemakkelijk bij te vullen - druk de bedieningsplaat opzij, trek het mondstuk eruit, vul de container bij en sluit de bedieningsplaat om vervolgens wekenlang van frisheid te genieten.
  • Geschikt voor alle geselecteerde modellen in onze collectie OLEAS™ bedieningsplaten (alleen mechanische bediening).

* Het gebruik van chloorvrije vloeibare reinigingsmiddelen met een viscositeit tussen 150 en 300 cp (bij 20 ° C) wordt aanbevolen.

Bedieningsplaat: Oleas M1, chroom

Wandcloset Aquablade®: Connect Air

Bedieningsplaat: Altes NT1 in wit keramiek

Onze technologie, uw finishing touch

SmartForce

Deze technologie maakt gebruik van de kracht van stromend water om voldoende energie* op te wekken om een aanraakvrij (touch-free) bedieningsplaat van stroom te voorzien. Het vereist geen aansluiting op een elektrische voedingsbron** of het vervangen van batterijen.

Het systeem is beschikbaar voor onze Dual Flush Symfo- en Altes-bedieningsplaten, die alleen een toenaderende handbeweging nodig hebben om de spoeling te activeren. SmartForce is ideaal voor badkamers die regelmatig worden gebruikt. Maar zelfs bij verminderd gebruik kan de batterij gemakkelijk worden opgeladen via de meegeleverde oplader **. Het systeem is ook een uitstekende keuze voor renovatieprojecten waarbij klanten tijd en geld willen besparen op elektriciteitswerk en sanitair.

* Houd er rekening mee dat de aanwezigheid van een hoog percentage kalkaanslag in het water verstoppingen in de hydro-elektrische generator kan veroorzaken, met storingen tot gevolg. ** Bij nul spoelingen per dag hoeft de batterij slechts om de vijf maanden te worden opgeladen.

Onze technologie, uw finishing touch

Aanraakvrije (touch-free) technologie

Zonder de bedieningsplaat echt aan te raken om de spoeling te activeren, worden hygiëne en gemak naar een nieuw niveau getild. Dit is vooral handig in omgevingen waar hygiëne een belangrijke factor is, zoals in kantoorgebouwen of (openbare) publieke sanitaire ruimtes met gemiddeld tot veel gebruikers.

Capacitieve sensortechnologie Capacitieve sensoren in onze keramische en glazen bedieningsplaten detecteren handbewegingen op ongeveer 20 mm.

Kies tussen een enkele of een dubbele spoelhoeveelheid door simpelweg uw hand naar het overeenkomstige symbool te bewegen.

Infrarood-sensortechnologie De mogelijkheid om de spoeling te regelen met een infraroodsensor is perfect voor commerciële sanitaire ruimtes en openbare ruimtes en is beschikbaar voor toiletten en urinoirs.

Vandaalbestendig Een andere belangrijke optie voor commerciële sanitaire ruimtes en openbare ruimtes is ons vandalismebestendige systeem, dat het moeilijk maakt om de bedieningsplaat te openen voor kwaadwillende doeleinden en de onderhouds- en reparatiekosten verlaagt.

Urinoir: Sphero Midi Bedieningsplaat: Septa Pro U2 in chroom