ProSys® inbouwreservoirs

Vertrouwen van binnenuit

10 jaar garantie op onze frames, 5 jaar op onze reservoirs en 25 jaar beschikbaarheid van reserveonderdelen

ProSys is de verborgen oplossing voor uw badkamervisie op elk niveau. Ons uitgebreide en veelzijdige assortiment voorwandoplossingen voor wc's en urinoirs past perfect bij bedieningsplaten en keramiek van Ideal Standard.

Onze reservoirs zijn verkrijgbaar in drie verschillende dieptes, zodat ze bij verschillende wanddiktes passen: ProSys 120, ProSys 80 en ProSys 150. Ze worden geleverd als verschillende installatiesystemen voor gipsplaten en massieve wandconstructies.

Ons universeel urinoirframe garandeert een gemakkelijke installatie van de verborgen spoelklep van onze urinoir-bedieningsplaten. Al onze oplossingen zijn eenvoudig en snel te installeren, wat tijd en geld bespaart.

De binnenkant van het inbouwreservoir is eenvoudig toegankelijk via de bedieningsplaat en er is geen specifiek gereedschap nodig om de componenten te onderhouden of te verwijderen.

Al onze reservoirs zijn uitgerust met Ideal Standard SmartValve - een speciale inlaatklep voor vertraagd vullen die tot 63 liter water per week kan besparen. Waterverspilling wordt tijdens het spoelen voorkomen door pas water in het reservoir te laten nadat de spoelklep is gesloten.

Het ProSys -assortiment van installatiesystemen biedt innovatieve functies die water en energie besparen en de hygiëne verbeteren, waardoor het de perfecte keuze is voor elk project.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

Geschikt in combinatie met reservoirs en conversiekits

image

Minimale wanddikte (mm)

image