BLIJVENDE BESPARINGEN

Kostenbeheersing zonder moeite.

Intellimix® maakt het beheren van instellingen bijzonder eenvoudig met de op maat gemaakte Bluetooth-app. Wijzig parameters, bewaak de prestaties en bespaar aanzienlijk op water, zeep en onderhoud.


App is binnenkort beschikbaar op iOS en Android.

BESPARINGEN


Installatie & management

EasyFix™ maakt een zeer eenvoudige installatie mogelijk, waardoor tijd en geld wordt bespaard bij de montage. Dit geldt ook voor het onderhoud. Gebruik van de Intellimix betekent namelijk, geen druppelende zeepdispensers meer op de wastafel of zelfs de vloer. Met de app kunt u parameters aanpassen en de Intellimix binnen enkele seconden onderhouden - u ontvangt waarschuwingen wanneer de niveaus laag zijn. Intellimix bespaart uren werk, vooral in grotere gebouwen met meerdere wasruimtes.


Bespaar tot wel 80% op het zeepverbruik

Intellimix® mengt zeep met lucht om een ​​zacht schuim te creëren dat een aangename ervaring oplevert die ook nog eens zuinig is. Het zeepvolume kan via de app worden aangepast van 0,3 tot 5 ml per gebruik om de eigenaar totale controle te geven en zo kan bijhouden hoeveel er wordt gebruikt. De zeep wordt geleverd door een kwalitatief hoogwaardige pomp die een geteste levensduur heeft van meer dan 500.000 cycli.


Bespaar tot zo'n 85% op het waterverbruik

Voorkom onnodige verspilling met de programmeerbare stroomstopduur. De debietbegrenzer van 2 l / min levert aanzienlijke kostenbesparingen op, zoals blijkt uit onderstaande tabel. Intellimix gebruikt 85% minder water in vergelijking met standaard eenhendelkranen, wanneer de wascyclus wordt gevolgd die wordt aanbevolen door de World Health Organization.


Intellimix vergeleken met standaard kranen met 5.8l/min debiet (watervolume snelheid) Gebaseerd op de handenwascyclus van de World Health Organization

Intellimix® doet meer dan alleen geld besparen. Het helpt ook de planeet te redden.

Interesse om de Intellimix® te gebruiken voor uw project?

Ideal Standard Nederland www.idealstandard.nl