HYGIËNE - OPNIEUW GEDEFINIEERD

Water & Zeep

Intellimix® maakt totale hygiëne wel heel eenvoudig met een gedoseerde afgifte van water en zeep uit hetzelfde apparaat. De geoptimaliseerde wascyclus van de handen, die 100% aanraakvrij is, vermindert de verspreiding van bacteriën en virussen. De dagen van aparte zeepdispensers - en de daarbij komende onderhoudshoofdpijn, slechtere hygiëne en vieze wastafelbladen die ze veroorzaken - zijn voorbij. De toekomst van de sanitaire wasruimte is hier: persoonlijk, praktisch en volgens de nieuwste normen voor hygiëne.

100% MET ZEEP WASSEN

Wast handen goed schoon. Iedere keer opnieuw.

We weten allemaal dat een goede handwastechniek op de werkplek mensen beschermt tegen infecties en ziekte en verzuim vermindert - en wordt aanbevolen door de World Health Organization. Wat minder bekend is, is dat het voor mensen niet vanzelfsprekend is om de handen goed te wassen.. Intellimix maakt dit proces heel eenvoudig door een programmeerbare hoeveelheid zeep en water in te stellen voor een complete wascyclus van de handen.

HYGIËNE FACTOREN

Schone hand hygiëne vermindert kans op ziektes en verbetert de productiviteit.

Ongeveer 30%

van de Europeanen gebruikt geen zeep als ze hun handen wassen, na een bezoek aan het toilet.

31%

Internationale studies bewijzen dat met een goede handhygiëne het aantal mensen dat ziek wordt of een virus oploopt met 31% vermindert.

95%

van de mensen gebruiken geen zeep of voldoende water, waardoor ziektekiemen zich gemakkelijker kunnen verspreiden.

80%

van de meest voorkomende ziektes worden overgedragen door aanrakingen.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN


Foam Zeep

Onze zeep wordt gemengd met lucht om een ​​schuimend schuim te creëren dat geheel automatisch wordt afgegeven als onderdeel van de wascyclus. Dit zorgt voor een betere handhygiëne bij elke wasbeurt, terwijl er ook minder zeep wordt gebruikt.


IdealBlue®

Het water stroomt door een aparte kunststof buis die ervoor zorgt dat het nooit in aanraking komt met de zeep of de messing kraanbehuizing. Hierdoor blijft het water nikkel- en loodvrij en voldoet het aan de drinkwatervoorschriften. En omdat we de diameter van de plastic buis klein hebben gehouden, stroomt het water sneller, waardoor de vorming van bacteriën wordt voorkomen.


Bescherming

tegen stagnaties

Op basis van een ingestelde tijd wordt automatisch een periodieke spoeling geactiveerd, waarbij de leidingen worden gespoeld om de groei van bacteriën en waterverontreiniging te voorkomen.


Volledig aanraakvrij

Plaats uw handen onder de Intellimix® voor een automatische waterstroom en zeepafgifte. Maak gebruik van bluetooth en gebruik de app om gegevens te monitoren en instellingen op afstand aan te passen.

Een goede handhygiëne is onbetaalbaar. Maar u kunt ook besparen op uw lopende kosten.

Interesse om de Intellimix® te gebruiken voor uw project?

Ideal Standard Nederland www.idealstandard.nl