TOONAANGEVEND IN EEN MODERNE LEVENSSTIJL

Meer dan 100 jaar kennis en ervaring in hygiëne. En we gaan door.

De dagelijkse praktijk van hygiëne is precies dat, wat elke dag iets zou moeten verbeteren. Bij Ideal Standard zijn we zeer trots dat we al meer dan een eeuw een toonaangevende rol hebben gespeeld in die dagelijkse verbetering. Tegenwoordig zijn we ons meer dan ooit bewust van de noodzaak om de normen te blijven verhogen en nieuwe oplossingen te creëren die superieure hygiëne bieden. Door ons onderzoek en toonaangevende producten maken we het mogelijk om veiligere, betere sanitaire ervaringen te bieden. Samen vormgeven aan de toekomst van het moderne leven.

Onze lange historie van innovaties en wereldprimeurs.

2020 heeft de wereld laten zien hoe belangrijk hygiëne is.

CONTROLE OVER INFECTIES

Als u geen virus kunt zien, hoe kunt u er dan zeker van zijn dat uw handen schoon zijn?

In onzekere tijden zoeken mensen zekerheid. Zekerheid in hygiëne. Veiligheid. Duurzaamheid. Kwaliteit. En zorg. Met onze nieuwe hygiënische oplossingen biedt Ideal Standard hen die zekerheid. Moeiteloos. In de wereld van vandaag heeft een beetje gemoedsrust en zekerheid een lange weg af te gaan. Een virus is misschien onzichtbaar, maar hoge hygiënenormen zijn dat niet.

COVID-19 heeft een grote gedragsverandering gegeven.

En leidt tot (tijdelijke) oplossingen terwijl we proberen het virus onder controle te krijgen en het hoofd te bieden aan het 'nieuwe normaal'.

Sphero® Maxi Urinoir

Anti-splash geometrie Mobiel toegankelijk Verbeterde waterbedekking

AquaBlade® technologie

Stillere en hygiënische spoeling Minder aerosolen

Intellimix®

Nieuw in 2021

WASGELEGENHEID TECHNOLOGIE

Als innovatie intuïtie ontmoet.

Onze technologen werken onvermoeibaar door om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is als het gaat om ontwerp, engineering en uitvinding. We hebben de hygiëne in de sanitaire ruimte al radicaal verbeterd door innovaties zoals AquaBlade® en het assortiment urinoirs van Sphero® - en geven nu een nieuwe betekenis aan handhygiëne met Intellimix®. De ontwikkeling van Intellimix® komt voort uit ons nauwgezette onderzoek van de gebruikersbehoeften, door op het snijvlak van ontwerp en technologie te werken om nieuwe manieren te vinden om de gebruikerservaring te verbeteren en handhygiëne als vanzelfsprekend te laten voelen.

Ideal Standard Nederland www.idealstandard.nl