Wandcloset AquaBlade®: Strada II, Bedieningspaneel: Symfo NT1 zwart glas, Waskom: Ipalyss® 55cm Meubel: Adapto console 120cm lichtbruin, Waskom kraan: Edge

Wandcloset AquaBlade®: Strada II, Bedieningsplaat: Septa Pro™ E2 in gepolijst chroom


Ontworpen voor prestaties

Een goed ontwerp kan het leven verbeteren. Dat is de reden waarom dit de kern is van alles wat we doen. We werken samen met bekroonde ontwerpers om elegante, eigentijdse en stijlvolle badkamers te creëren. Maar het gaat niet alleen om de esthetica - we controleren en evalueren voortdurend onze materialen en processen, zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit van ons sanitair, onze kranen, douches en meubels. En we leggen een enorme nadruk op prestaties om ervoor te zorgen dat onze producten hun beloften waarmaken. Of het nu gaat om een ​​schonere, stillere spoeling of om water of energie te besparen, we dagen onszelf constant uit om onze klanten de beste ervaring te bieden.


Ontwerpvrijheid

Welke componenten uw badkamerontwerp ook nodig heeft, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij kunnen u van dienst zijn. Onze Neox Sanitairmodule die renovatie mogelijk maakt zonder een bestaande muur te hoeven veranderen, en onze ProSys Comfort waarmee de gebruiker de hoogte van het toilet kan variëren met een afstandsbediening, wat nog meer ontwerpflexibiliteit biedt. Onze installatiesystemen zijn er in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes voor zowel droge als massieve wandtoepassingen. We bieden oplossingen voor toiletten, bidets, wastafels, douches en urinoirs en hebben zelfs optionele kits om hoekmontage mogelijk te maken. De verstelbare framehoogtes en vrijstaande modellen stellen u in staat in te spelen op specifieke behoeften. En alle reservoirs zijn uitgerust met stille NF Klasse 1-gecertificeerde inlaatkleppen, voor bijna geruisloos snel bijvullen, waardoor u ze op nieuwe plekken kunt installeren , zoals tegen een slaapkamermuur. We bieden ook een breed scala aan bijpassende bedieningsplaten die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen, materialen, kleuren en bedieningstypen om de finishing touch te geven aan elk badkamerontwerp.

Wandcloset: Tesi, Bedieningsplaat: Oleas M2/ P2 mat chroom

Wandcloset:: StradaII, Bedieningsplaat: Oleas M4 mat chroom

Sanitair Module: NeoX zwart, Wandcloset: Connect Air

Nog beter met BIM

Building Information Modeling (BIM) maakt gebruik van intelligente, interactieve 3D-modellen om fouten, tekortkomingen en faalkosten tijdens ontwerp en constructie te verminderen. Ideal Standard heeft, als één van de grootste, een ruim aanbod van badkamer-BIM-modellen op de markt, waardoor de samenwerking tussen architecten, bestekschrijvers en facilitair management veel eenvoudiger en productiever wordt.


Ontworpen voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Al onze producten worden tijdens de ontwikkeling grondig in het laboratorium getest en ondergaan stress-, levensduur-, geluids- en hydraulische testen. We volgen strikte certificeringsprocessen, waaronder NF en WRAS, zodat onze klanten zich ervan bewust zijn dat onze kwaliteit aan de hoogste normen voldoet.

Brandveiligheid

Alle materiaalcomponenten die door Ideal Standard worden gebruikt om onze inbouwreservoirs te produceren, hebben een brandwerendheidsklasse EI 120 conform EN 13502-2: 2016.

Geluidscontrole

Al onze reservoirs zijn geclassificeerd conform NF Klasse 1 - onder 20dbA - wat de stilste classificatie is en ook voldoet aan de vereisten van EN14124.

Akoestische resultaten zijn uitgevoerd - in overeenstemming met EN 4109-5 - in een onafhankelijk gerenommeerd laboratorium voor geluidstesten en zijn op aanvraag verkrijgbaar, waaruit blijkt dat onze ProSys 120-reservoirs even stil of zelfs stiller zijn dan veel vergelijkbare producten op de markt.

Europese verordening voor bouwproducten

Conform de "Construction Products Regulation" CPR305 / 2013 zijn alle reservoirs die Ideal Standard heeft verkocht CE-gemarkeerd, geproduceerd en getest volgens de geharmoniseerde productnorm EN 14055.

NF certificering

Onze producten zijn getest voor NF certificering. Dit is een maatstaf voor kwaliteit en veiligheid die breed wordt erkend in Europa.

WRAS (Water Regulations Advisory Scheme)

Onze producten zijn getest volgens de WRAS-vereisten voor het ontwerp, de installatie, de bediening en het onderhoud van sanitaire systemen, wateraansluitingen en apparaten die water gebruiken, om misbruik, verspilling en vervuiling van drinkwater te voorkomen .

Belastbaarheidtesten

Onze wc- en bidetframes kunnen tot 400 kg dragen, onze urinoirframes 100 kg en onze wastafelframes 150 kg, dus kunnen we de juiste producten aanbieden voor alle projecten zonder dat we speciale producten hoeven voor te schrijven.

De garanties van Ideal Standard zijn net zo uitgebreid als onze testen, met 5 jaar garantie op bewegende onderdelen en reservoirs, 10 jaar op frames en de zekerheid dat reserveonderdelen na aankoop minimaal 25 jaar beschikbaar zullen zijn.

'Bewegende onderdelen en reservoirs hebben garantie tot 5 jaar, frames tot 10 jaar en reserveonderdelen zijn beschikbaar tot 25 jaar na aankoop.'
'Wij geloven dat een eenvoudige installatie en onderhoud minstens zo belangrijk zijn als betrouwbaarheid.'

Ontworpen voor een eenvoudige installatie en onderhoud

Bij Ideal Standard zijn we van mening dat installatiegemak en onderhoud net zo belangrijk zijn als betrouwbaarheid. Daarom zijn onze frames voorzien van EasyFix™-beugels die een snelle bevestiging aan de muur en nauwkeurige nivellering mogelijk maken met 3 eenvoudige stappen voor een veilige installatie.

Ze worden ook geleverd met remmen op de voeten, zodat er geen tweede persoon nodig is om het frame vast te houden bij het aanpassen van de hoogte -waardoor de installatie een eenmanszaak is. Door deze eenvoudige hoogteaanpassing kunnen onze voorwandsystemen gemakkelijk toegepast worden op verschillende soorten vloeren of specifieke klantbehoeften. Onze voorwandsystemen bieden ook oplossingen voor massieve en droge wandtoepassingen, evenals verschillende badkamerkranen.

Voor nog meer snelheid en flexibiliteit hebben sommige modellen verschillende waterinlaatopties om het onderhoud minder tijdrovend te maken, is er geen speciaal gereedschap nodig en hebben sommige reservoirs een afdekplaat uit één stuk voor een gemakkelijke toegang wanneer onderdelen moeten worden vervangen.

We hebben het aanpassen van het spoelvolume ook eenvoudiger en sneller gemaakt -het kan voor of na de installatie worden gedaan door simpelweg de uitlaatklep aan te passen. Onze reservoirs kunnen worden bediend met elektronische, mechanische of pneumatische bedieningsplaten, afhankelijk van de wensen van de gebruikers.

1

Steek de draadstang in het daarvoor bestemde gat in het frame, zet de wandbeugelknop op 'ontgrendeld' en draai hem op de staaf.

2

Duw de stang in het frame totdat hij klikt en op zijn plaats is vergrendeld, en plaats de beugel op de juiste diepte en draai hem om de meest geschikte toegang te geven voor bevestiging aan de muur. De draaiknop op de beugel kan dan op 'vergrendeld' worden gezet.

3

De beugel kan vervolgens aan de muur worden bevestigd met behulp van het meegeleverde bevestigingspakket en een inbussleutel kan worden gebruikt voor de afstelling om ervoor te zorgen dat het frame perfect waterpas staat.