Wandcloset AquaBlade®: Strada II, wastafel: Strada II 60cm, Kraan: Edge Inbouwreservoir: ProSys™ 120, Wastafelframe: ProSys™ deck taps


Badkamers die fuctioneren tot op elk niveau

Er is meer nodig voor een goed badkamerontwerp dan wat we kunnen zien. Wat er zich achter de wand bevindt is minstens zo belangrijk als voor de wand. Met het complete Ideal Standard assortiment aan inbouwsystemen, bedieningsplaten, keramiek en kranen bent u ervan verzekerd dat ieder detail op elkaar aansluit. Zo kunt u onze producten niet alleen gebruiken voor een mooi ontwerp, maar is het ook eenvoudig te installeren, hygiënisch en ook duurzaam voor een badkamer dat functioneert op elk niveau.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

Wat je ziet

Ons assortiment bedieningsplaten biedt een ruime keuze in vormen, kleuren, functionaliteiten en materialen die passen bij ieder ontwerp, hoe je badkamer er ook uitziet. Er is een ruime keuze in verschillende bedieningsmethoden die perfect passen bij de uitstraling en functionaliteit van onze toilet en urinoir collecties.

En wat niet

Ons assortiment van kwalitatief hoogwaardige montagesystemen achter de muur geven een innerlijke rust. Geavanceerde functies zoals onze EasyFix®muurbeugels, geïntegreerde remmen en verstelbare afvoer zorgen ervoor dat onze frames zeer gemakkelijk te intalleren zijn. Ze zijn ook uitvoerig gestest om de veiligheid, stille werking en betrouwbaarheid te waarborgen. Er is geen gereedschap nodig en dat betekent dat het onderhoud ook heel eenvoudig is.

Wandcloset AquaBlade®: Strada II Frame: ProSys WC frame 80 M

Bidet: Strada II, Bidetkraan: Edge Frame: ProSys bidet frame

Urinoir: Sphero™ Maxi Frame: ProSys urinal basic frame

Wastafel: Strada II 100cm, Kraan: Edge Frame: ProSys basin frame deck taps

Een historie van kennis en ervaring

We hebben meer dan 5 miljoen inbouwreservoirs in 10 verschillende landen in de afgelopen 50 jaar verkocht, wat de hoogwaardige kwaliteit van onze producten bevestigd en klanten een vertrouwd gevoel geven. Het is juist deze kennis en ervaring, in het bijzonder de productie van bijpassende technische componenten, zoals de bedieningspanelen die we toevoegen aan onze installatieoplossingen.

Bedieningspaneel: AltesNT1 wit, WandclosetAquaBlade®: Connect Air, Kraan: Connect Air Wastafelblad: Connect Air 80cm, Meubel: Connect Air wastafelmeubel 80cm

Alles wat je nodig hebt, op één plek

Ideal Standard heeft altijd al bekend gestaan ​​om haar expertise in keramiek en kranen. Met de toevoeging van onze bedieningsplaten en inbouwframes kunnen we alles bieden voor al uw badkamerprojecten. Wat u ook probeert te bereiken, wij kunnen u helpen uw visie te voltooien .