EENVOUDIGE MONTAGE EN ONDERHOUD

Tijd voor verbetering

Verbeterde hygiëne hoeft niet ten koste te gaan van eenvoud en gebruiksgemak. Sensorflow biedt u beide.

Omdat Sensoflow speciaal is ontworpen voor snelle renovatie, is het upgraden van handmatige hendel- of drukknopkranen eenvoudig gemaakt. De nieuwe kraan past in het bestaande kraangat en dankzij de geïntegreerde batterij en magneetklep past Sensorflow gemakkelijk in elke wasruimte, ook zonder elektriciteitsaansluiting.


Sensorflow is speciaal ontwikkeld om bestaande kranen eenvoudig te vervangen.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

EasyFix technologie

Met de voorgemonteerde componenten wordt de installatie­tijd tot wel 30% vermindert. Sensorflow is een probleemloze kraan en worden de installatiekosten tot een minimum beperkt.

Eenvoudig schoon te maken

Schoonmaken is zeer snel en eenvoudig dankzij het strakke en cilindrische ontwerp dat ook waterstagnatie voorkomt.

Eenvoudig te onderhouden

Onderhoud kan worden uitgevoerd via de voorkant of de bovenkant, en met de beschik­bare standaard service­onderdelen zijn eventuele vervangingen eenvoudig te doen.


ONTWORPEN VOOR VELE TOEPASSINGEN

Gemaakt voor iedere sanitaire ruimte

Elk project heeft zijn eigen unieke eisen en Sensorflow staat klaar om hieraan te voldoen. Het is verkrijgbaar in een ruime keuze aan wastafelmodellen, opbouw- en wandmontage, en kan worden gevoed via het electriciteitsnet of een geïntegreerde batterij. Of u nu van plan bent om een bestaande wasruimte te renoveren of een nieuwe te bouwen, Sensorflow biedt de perfecte oplossing.

Klaar voor contactloze kranen?

Ideal Standard Nederland B.V. www.idealstandard.nl