MAAK KENNIS MET SENSORFLOW

Tijd om nu te veranderen

Naarmate de hygiënenormen evolueren, moeten uw sanitaire ruimtes dat ook doen.

Zelfs als de tijd kort is, zijn Sensorflow contactloze kranen een goede en eenvoudige keuze die u kunt maken om de hygiëne in uw sanitaire ruimtes snel te verbeteren.

Sensorflow is volledig aanraakvrij, snel te installeren en gemakkelijk te onderhouden waardoor het nu nog gemakkelijker wordt om sanitaire voorzieningen te upgraden naar de nieuwe normen van reinheid die eindgebruikers verwachten.


ONTWORPEN VANUIT PRAKTISCH OOGPUNT

De transformatie van contactloos

In het verleden waren contactloze oplossingen vaak ingewikkeld om te installeren en moeilijker te onderhouden dan traditionele kranen. Met Sensorflow wilden we dat veranderen.

Het resultaat is een kraan die innovatieve sensortechnologie combineert met betrouwbaarheid en gemak. Zorgvuldig ontworpen om handen elke keer perfect te detecteren. De kraan heeft een duurzame body van massief messing. En dat maakt een aanraakvrije kraan mogelijkheid voor elk project.


TOONAANGEVEND IN MODERN WONEN

Aanpassen wat mogelijk is

Bij Ideal Standard geven we al meer dan 100 jaar vorm aan het moderne leven. We zijn er trots op dat we innovatieve producten van hoge kwaliteit blijven ontwikkelen, zodat we samen veiligere en betere sanitaire ervaringen kunnen creëren.

Ideal Standard Nederland B.V. www.idealstandard.nl