Douchen


DOUCHEN IS EEN DEEL GEWORDEN VAN ONZE DAGELIJKSE ROUTINE. OF U ZIET HET ALS EEN PUUR FUNCTIONEEL PROCES OF U WILT EEN LUXE ERVARING, MET DE RUIME KEUZE AAN INNOVATIEVE PRODUCTEN VINDT U VELE MOGELIJKHEDEN OM AAN UW BEHOEFTEN INVULLING TE GEVEN.

Ceratherm T &

Idealrain


MAAK DOUCHEN HET MIDDELPUNT VAN DE BADKAMER

Ceratherm T is een uitgebreid assortiment thermostatische douche- en badmengkranen. Idealrain vult de collectie aan met een ruime keuze aan handdouches, regendouches en doucheaccessoires.

Ultra Flat New


CREËER MEER MET MINDER

De Ultra Flat New-collectie heeft een minimalistisch en puur ontwerp waarmee het zich onderscheidt. De ultradunne, gladde en stijlvolle douchebakken geven de badkamer de strakke en moderne uitstraling.

Verwijder het overbodige en stap in iets eigentijds met een Ultra Flat New, mat zwarte douchebak. Verkrijgbaar in 2 vormen, 8 afmetingen en 4 kleuren afvoer afdekplaatjes.

Connect 2


GEMAAKT VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Deze strakke, eigentijdse douchewanden zijn ontworpen om er sensationeel uit te zien en aan te voelen. Gemaakt met het beste, om jou het beste te geven, is de Connect 2 collectie de perfecte finishing touch voor ons complete assortiment van de doucheruimte.

Ideal Standard Nederland BV www.idealstandard.nl