Mengkranen & Fonteinkranen


DE BADKAMER IS EEN BELANGRIJK DEEL VAN HET HUIS - EEN PLEK OM TE ONTSPANNEN EN VOOR TE BEREIDEN OP DE DAG. MET EEN KEUZE IN DIVERSE PRODUCTEN, KUNT U EEN RUIMTE CREËREN DIE PRECIES PAST BIJ WAT U NODIG HEEFT.

Ceraline & Idealstream


MOOIE EN ZACHT GEBOGEN LIJNEN IN EEN MAT ZWARTE COATING

Met zachte geometrieën en een organische, cilindrische vorm bieden de Ceraline mengkranen als ook de Idealstream fonteinkraan een tijdloos design. Met inspiratie uit de Scandinavische styling, brengt het een eenvoudige en minimalistische schoonheid aan uw ruimte.

De mat zwarte afwerking maakt het een duidelijke en gedurfdere keuze, maar gecombineerd met natuurlijke materialen en zachtere tinten bereik je een perfecte balans. Ontworpen voor het dagelijks leven, zorgt de hogere uitloop voor comfort en gemak.

Tonic II


EEN STERK ONTWERP, ZACHTER GEMAAKT DOOR RONDE VORMEN.

Voor degenen die een vleugje extravagantie aan hun project willen toevoegen, kan met de vrijstaande bad-/douchemengkraan Tonic II een statement maken in de badkamer.Gecombineerd met fris wit of stijlvol zwart keramiek, zal de vrijstaande mat zwarte kraan met handdouche opvallen om de juiste redenen.

Ideal Standard Nederland BV www.idealstandard.nl