Onze technologieën


ONZE SILK BLACK COLLECTIES ZIJN NIET ALLEEN EEN ONTWORPEN VOOR DE UITSTRALING, MAAR ZIJN OOK ONTWORPEN OM TE VOLDOEN AAN DE DAGELIJKSE BEHOEFTEN VAN ONZE KLANTEN.

FirmaFlow®

VERBORGEN INTELLIGENTIE SINDS 1969

We waren een pionier op het gebied van de keramische schijftechniek in 1969 en deze innovatie definieerde de manier waarop mensen badkamers gebruikten opnieuw en maakte het mogelijk om de kraan met één hendel te creëren. Als de ultieme ontwikkeling van de originele keramische schijftechniek, zo’n 50 jaar later, is FirmaFlow® de onbetwiste marktleider met zijn innovatieve techniek en buitengewone kracht op het gebied van duurzaamheid, comfort en controle die twee keer zo lang is als de standaard norm.

ECOFLOW REGELAAR

WATER IS EEN KOSTBARE BRON. BESPAAR WATER MET ECOFLOW.

Onze Eco Flow-regelaar vermindert het waterverbruik tot 5 l / min, zonder in te boeten aan comfort.

EASYFIX MONTAGE

SNEL EN MAKKELIJK TE INSTALLEREN.

EasyFix maakt installatie eenvoudig met zijn betrouwbaarheid, waardoor het onderhoud wordt verminderd en de installatietijd met 30% wordt verkort.

LIGHTMOVE

SUPERIEURE CONTROLE VAN DE WATERTEMPERATUUR.

De FirmaFlow-cartridge maakt een zeer fijne temperatuuraanpassing tussen 34° C en 42° C mogelijk. Precisie staat voorop bij LightMove®, waardoor de bruikbaarheid van de kraanhandgreep wordt verbeterd en de ingebouwde heetwaterbegrenzer ervoor zorgt dat verbranding tot het verleden behoort.

FirmaFlow® Therm

EEN DAGELIJKSE BRON VAN ENERGIE

De doucheoplossingen van Ideal Standard leveren iedere keer opnieuw een topprestatie, omdat we elk model van binnen naar buiten ontwerpen. U kunt het met vertrouwen en gemak installeren. Terwijl u geniet van ongeëvenaarde niveaus van veiligheid en prestaties. Onze douchesystemen zijn uitgerust met FirmaFlow® Therm, de meest duurzame thermostatische mengpatroon. Het ergonomische ontwerp van onze producten zorgt voor de perfecte ervaring, elke dag weer.

ECOFLOW REGELAAR

WATER IS EEN KOSTBARE BRON. BESPAAR WATER MET ECOFLOW.

Ceratherm T-thermostaten hebben een eco-instelling, waardoor u de doorstroming tot 50% kunt beperken zonder prestatieverlies. En onze Idealrain-handdouches zijn uitgerust met een waterstroombegrenzer (8L / min) om een maximale waterefficiëntie te bieden.

COOL BODY

BLIJVEND KOEL. VEILIG VOOR ALLE GEBRUIKERS.

Cool Body-technologie om ervoor te zorgen dat de warmwaterstroom altijd wordt omgeven door koud water. Wat uw perfecte temperatuur ook is, de Ceratherm T-body blijft altijd koel aanvoelen. Biedt totale gemoedsrust en beschermt gebruikers van alle leeftijden tegen verbranding.

TEMPERATUURCONTROLE

PRECIES GOED. IEDERE KEER WEER.

Mocht de toevoer van warm of koud water onverwachts onderbroken worden, dan stopt de waterstroom automatisch ter bescherming tegen eventuele schokken en brandwonden. Start pas opnieuw op, als de watertoevoer weer helemaal in orde is.

MAXIMAAL SPROEIBEREIK

ONTWIKKELD VOOR OPTIMAAL COMFORT.

Idealrain zorgt voor een persoonlijke douche-ervaring. Grote handdouches voor meer comfort en sproeinoppen om tot aan de rand een grote en heerlijke doucheregen te creëren.

EENVOUDIG ONDERHOUD

ZONDER ENIGE MOEITE.

Onze regendouches en handdouches zijn voorzien van zachte, reinigbare sproeikoppen. Ze helpen kalkaanslag te verminderen en vergemakkelijken het schoonmaken voor een douche die daardoor er langer goed uit blijft zien.

AquaBlade®

A NEW ERA IN FLUSH TECHNOLOGY

AquaBlade® is de grootste innovatie sinds het spoeltoilet. Het is schoner, stiller en slimmer en levert superieur, spatvrij spoelen, zelfs bij lage watervolumes. Voor ruimtes waar hygiëne van het grootste belang is, en voor sanitaire ruimtes waar de eerste indruk essentieel is, levert AquaBlade® nieuwe normen op het gebied van ontwerp, techniek en prestaties.

SCHONER

Het gladde, zacht gebogen oppervlak zonder overhangende rand betekent dat AquaBlade® elke keer 100% van de kom reinigt. Krachtige waterstralen spoelen bacteriën weg en elimineren spatten, wat de reinigingstijd en het onderhoud verkort.

STILLER

AquaBlade® presteert beter dan alle bestaande toiletten. De revolutionaire technologie is tot 80% stiller dan traditionele spoelingen en 25% stiller dan vergelijkbare modellen.

SLIMMER

AquaBlade® stelt nieuwe normen op het gebied van prestaties en efficiëntie. De baanbrekende technologie bespaart water en werkt uitstekend bij lage spoelvolumes.

Ideal Standard Nederland BV www.idealstandard.nl