Wastafels, Meubels & Toiletten


SLUIT JE OGEN EN BEELD JE PERFECTE BADKAMER IN. OF HET NU GEDURFT OF MINIMALISTISCH IS, PAK DE VRIJHEID VOOR EEN EIGEN CREATIE.

Tesi


KLASSE EN ELEGANTIE OPNIEUW UITGEVONDEN

Met een slanke vorm integreert deze klassieke collectie zich moeiteloos in elke badkamerstijl. De aanpasbare look en karakteristieke rondingen passen vloeiend in vrijwel iedere ruimte. De mat zwarte make-over geeft de producten een eigentijdse twist waardoor het een wat gedurfder design statement wordt en een vleugje verfijning toevoegt. Met onze innovatieve AquaBlade®- technologie creëert Tesi een naadloze synergie van functionele perfectie en esthetische schoonheid.

Connect Air


EEN VEELZIJDIGE COLLECTIE MET SUBTIELE AFWERKING

Door de combinatie van fijne randen en slanke, taps toelopende profielen is Connect Air perfect voor elk modern huis. Deze serie is buitengewoon veelzijdig en is gemaakt met een bijna gewichtloze schoonheid, om uw badkamer op elegante wijze een nieuwe uitstraling te geven.

De collectie is exclusief voor Ideal Standard ontwikkeld door Robin Levien - een internationale en toonaangevende architect. De mat zwarte afwerking maakt het de schoonheid van de badkamer van de nieuwe generatie. Voor een bijpassend toilet is gekozen voor de eenvoudig te reinigen en mooi randloos wandcloset.

Ideal Standard Nederland BV www.idealstandard.nl